Keten tohumlarını etkili bir şekilde öğütmenin yollarını ararken en çok hangi yöntemi denediniz? Blender ya da öğütücü kullanmanın avantajları arasında hangisi sizin için daha belirgin oldu? Ayrıca, öğütme sırasında fazla ısıdan kaçınmak konusunda dikkat ettiğiniz özel bir yöntem var mı? Öğütülmüş keten tohumlarını tüketirken tazeliğine dikkat etmenin önemini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Keten tohumlarını etkili bir şekilde öğütmenin yollarını ararken en çok hangi yöntemi denediniz? Blender ya da öğütücü kullanmanın avantajları arasında hangisi sizin için daha belirgin oldu? Ayrıca, öğütme sırasında fazla ısıdan kaçınmak konusunda dikkat ettiğiniz özel bir yöntem var mı? Öğütülmüş keten tohumlarını tüketirken tazeliğine dikkat etmenin önemini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Cevap yaz