Keten tohumunu toz haline dönüştürmek oldukça faydalı bir işlem. Acaba bu tohumların taze ve kaliteli olmasına dikkat etmek neden bu kadar önemli? Özellikle bozulmuş tohumların kullanılması, tozun besin değerini nasıl etkileyebilir? Ayrıca, öğütme süresinin fazla olması tohumların acı bir tat almasına neden olabiliyor. Bu durumla ilgili deneyimleriniz var mı? Öğütme işlemi sırasında en ideal süre nedir sizce?
Keten tohumunu toz haline dönüştürmek oldukça faydalı bir işlem. Acaba bu tohumların taze ve kaliteli olmasına dikkat etmek neden bu kadar önemli? Özellikle bozulmuş tohumların kullanılması, tozun besin değerini nasıl etkileyebilir? Ayrıca, öğütme süresinin fazla olması tohumların acı bir tat almasına neden olabiliyor. Bu durumla ilgili deneyimleriniz var mı? Öğütme işlemi sırasında en ideal süre nedir sizce?
Cevap yaz