Keten tohumunu nasıl tüketmeliyiz? Ben de bu konuda kararsız kalıyorum. Çiğ tükettiğimizde omega-3 yağ asitlerinin daha iyi emileceğini duydum, ancak sindirim sorunları yaşayabileceğimizi de okudum. Kavrulmuş olanlar daha lezzetli geliyor ama besin değerlerinde kayıplar olabileceği endişesini taşıyorum. Acaba siz hangi şekli tercih ediyorsunuz? Besin değerlerini tam olarak almak adına çiğ olanı mı yoksa lezzet arayışında iseniz kavrulmuş olanı mı önerirsiniz?
Keten tohumunu nasıl tüketmeliyiz? Ben de bu konuda kararsız kalıyorum. Çiğ tükettiğimizde omega-3 yağ asitlerinin daha iyi emileceğini duydum, ancak sindirim sorunları yaşayabileceğimizi de okudum. Kavrulmuş olanlar daha lezzetli geliyor ama besin değerlerinde kayıplar olabileceği endişesini taşıyorum. Acaba siz hangi şekli tercih ediyorsunuz? Besin değerlerini tam olarak almak adına çiğ olanı mı yoksa lezzet arayışında iseniz kavrulmuş olanı mı önerirsiniz?
Cevap yaz