Barbunya tohumunu ekmeye karar verirken en çok hangi ayrıntılara dikkat ettiniz? Özellikle toprak hazırlığı sırasında hangi adımları izlediniz ve bu süreçte karşılaştığınız zorluklar neler oldu? Ekim zamanını belirlerken hava koşullarını nasıl değerlendirdiniz? Bakım aşamalarında sulama ve gübreleme konusunda ne tür yöntemler uyguladınız? Hasat zamanı geldiğinde, olgunlaşan baklaları nasıl ayırt ettiniz? Bu deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Barbunya tohumunu ekmeye karar verirken en çok hangi ayrıntılara dikkat ettiniz? Özellikle toprak hazırlığı sırasında hangi adımları izlediniz ve bu süreçte karşılaştığınız zorluklar neler oldu? Ekim zamanını belirlerken hava koşullarını nasıl değerlendirdiniz? Bakım aşamalarında sulama ve gübreleme konusunda ne tür yöntemler uyguladınız? Hasat zamanı geldiğinde, olgunlaşan baklaları nasıl ayırt ettiniz? Bu deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz