Keten tohumunun hangi bölgelerde yetiştiği konusunda bilgi sahibi olmak çok ilginç. Özellikle Türkiye'nin iç Anadolu ve Marmara bölgelerinin uygun koşullar sunduğunu öğrenmek, bu alandaki potansiyeli görmek açısından önemli. Keten tohumunun iklim ve toprak koşullarına bağlı olarak dünya genelinde birçok yerde yetiştirildiği belirtiliyor. Sizce bu çeşitlilik, hem sağlık hem de ekonomik açıdan sağladığı faydalardan dolayı daha fazla desteklenmeli mi?
Keten tohumunun hangi bölgelerde yetiştiği konusunda bilgi sahibi olmak çok ilginç. Özellikle Türkiye'nin iç Anadolu ve Marmara bölgelerinin uygun koşullar sunduğunu öğrenmek, bu alandaki potansiyeli görmek açısından önemli. Keten tohumunun iklim ve toprak koşullarına bağlı olarak dünya genelinde birçok yerde yetiştirildiği belirtiliyor. Sizce bu çeşitlilik, hem sağlık hem de ekonomik açıdan sağladığı faydalardan dolayı daha fazla desteklenmeli mi?
Cevap yaz