Kavrulmuş kenevir tohumlarının besin değeri gerçekten oldukça etkileyici görünüyor. Yüksek protein içeriği ve omega-3 ile omega-6 yağ asitlerinin ideal oranını barındırması, bitkisel beslenme tercih edenler için büyük bir avantaj değil mi? Ayrıca, bu tohumların bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve sindirim sistemine fayda sağlaması da çok önemli. Sizce, bu tür besinleri diyetimize eklemek, sağlığımız üzerinde ne gibi uzun vadeli etkiler yaratabilir? Özellikle cilt sağlığına olan katkıları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kavrulmuş kenevir tohumlarının besin değeri gerçekten oldukça etkileyici görünüyor. Yüksek protein içeriği ve omega-3 ile omega-6 yağ asitlerinin ideal oranını barındırması, bitkisel beslenme tercih edenler için büyük bir avantaj değil mi? Ayrıca, bu tohumların bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve sindirim sistemine fayda sağlaması da çok önemli. Sizce, bu tür besinleri diyetimize eklemek, sağlığımız üzerinde ne gibi uzun vadeli etkiler yaratabilir? Özellikle cilt sağlığına olan katkıları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz