Bu tarif gerçekten ilgi çekici! Keten tohumu ve zerdeçalın sağlık faydaları hakkında çok şey duydum, ama bu yoğurdu yapmayı hiç denemedim. Keten tohumunu öğütmek ve zerdeçalı eklemek gibi basit adımların, yoğurdun besin değerini artıracağını düşünüyorum. Mayalama sürecinin ne kadar süre alması gerektiği de merakımı artırdı. Gerçekten 6-12 saat beklemek yeterli mi? Ayrıca, yoğurt yaptıktan sonra nasıl bir tat elde ediliyor? Şeker veya bal eklemek, tadı nasıl etkiliyor? Bunları denemek için sabırsızlanıyorum!
Bu tarif gerçekten ilgi çekici! Keten tohumu ve zerdeçalın sağlık faydaları hakkında çok şey duydum, ama bu yoğurdu yapmayı hiç denemedim. Keten tohumunu öğütmek ve zerdeçalı eklemek gibi basit adımların, yoğurdun besin değerini artıracağını düşünüyorum. Mayalama sürecinin ne kadar süre alması gerektiği de merakımı artırdı. Gerçekten 6-12 saat beklemek yeterli mi? Ayrıca, yoğurt yaptıktan sonra nasıl bir tat elde ediliyor? Şeker veya bal eklemek, tadı nasıl etkiliyor? Bunları denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz