Chia tohumlu kek yapmayı düşündüğümde, chia tohumlarının sağlığa olan faydalarını duymuş biri olarak gerçekten merak ediyorum, bu kekin tadı nasıl oluyor? Özellikle chia tohumlarının jel kıvamına gelmesi ve bu sürecin kekin dokusunu nasıl etkilediği hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Ayrıca, bu kekin tarifinde önerilen malzemelerin yerine alternatifler kullanmak mümkün mü? Mesela, süt yerine farklı bitkisel sütler kullanmamın keke etkisi ne olur?
Chia tohumlu kek yapmayı düşündüğümde, chia tohumlarının sağlığa olan faydalarını duymuş biri olarak gerçekten merak ediyorum, bu kekin tadı nasıl oluyor? Özellikle chia tohumlarının jel kıvamına gelmesi ve bu sürecin kekin dokusunu nasıl etkilediği hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Ayrıca, bu kekin tarifinde önerilen malzemelerin yerine alternatifler kullanmak mümkün mü? Mesela, süt yerine farklı bitkisel sütler kullanmamın keke etkisi ne olur?
Cevap yaz