Keten tohumu ile yoğurt yapmanın bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum. Özellikle sindirim sağlığına olan katkıları ve omega-3 yağ asitleri açısından zengin olması dikkatimi çekti. Kendi yoğurdumu yapmayı denemek harika bir fikir gibi görünüyor. Bir de mayalama sürecinin 6-8 saat sürdüğünü öğrenince, sabırsızlıkla beklemek zor olacak gibi. Keten tohumunu bir gece önceden ıslatmak gerektiği konusunda da bilgilendirilmek güzel. Kendi sağlıklı atıştırmalıklarımı yapabilmek için bu tarife bir şans vermek istiyorum. Yoğurdun tatlandırılması konusunda bal veya meyve ekleyerek farklı lezzetler denemek de çok hoş bir fikir! Sizin deneyimleriniz neler, bu tarifi uyguladıktan sonra ne gibi sonuçlar aldınız?
Keten tohumu ile yoğurt yapmanın bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum. Özellikle sindirim sağlığına olan katkıları ve omega-3 yağ asitleri açısından zengin olması dikkatimi çekti. Kendi yoğurdumu yapmayı denemek harika bir fikir gibi görünüyor. Bir de mayalama sürecinin 6-8 saat sürdüğünü öğrenince, sabırsızlıkla beklemek zor olacak gibi. Keten tohumunu bir gece önceden ıslatmak gerektiği konusunda da bilgilendirilmek güzel. Kendi sağlıklı atıştırmalıklarımı yapabilmek için bu tarife bir şans vermek istiyorum. Yoğurdun tatlandırılması konusunda bal veya meyve ekleyerek farklı lezzetler denemek de çok hoş bir fikir! Sizin deneyimleriniz neler, bu tarifi uyguladıktan sonra ne gibi sonuçlar aldınız?
Cevap yaz