Sarılı hardal tohumunun gıda, sağlık ve tarım alanındaki çok yönlü kullanımlarını düşündüğümde, sizce bu tohumların sağlığımıza sağladığı faydalar arasında en dikkat çekici olan hangisidir? Antioksidan özellikleri mi, sindirim sistemine olan katkıları mı yoksa iltihap önleyici etkileri mi? Ayrıca, bu tohumların tarımda yeşil gübre olarak kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Toprağın besin değerini arttırması ve erozyonu önlemesi, sürdürülebilir tarım açısından ne kadar önemli?
Sarılı hardal tohumunun gıda, sağlık ve tarım alanındaki çok yönlü kullanımlarını düşündüğümde, sizce bu tohumların sağlığımıza sağladığı faydalar arasında en dikkat çekici olan hangisidir? Antioksidan özellikleri mi, sindirim sistemine olan katkıları mı yoksa iltihap önleyici etkileri mi? Ayrıca, bu tohumların tarımda yeşil gübre olarak kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Toprağın besin değerini arttırması ve erozyonu önlemesi, sürdürülebilir tarım açısından ne kadar önemli?
Cevap yaz